Club d’esquí GER/CES

EL CLUBACTIVITATSTECNIFICACIÓ - COMPETICIÓESQUÍ ESPORTRECREACIÓCAMPSUNIFORMITATASSEGURANCESPAGAMENTNORMATIVAINSCRIPCIÓ

Som un Club d’esquí situat a la comarca de l’Alta Ribagorça, la nostra estació és Boi Taüll, amb la cota d’esquí més alta dels Pirineus i envoltada d’un meravellós paratge natural.

La filosofia del nostre projecte esportiu, està basada en les possibilitats que ens ofereix l’ensenyament de l’esqui pel desenvolupament a nivell general com a esportistes. La diversió a la neu facilita l’aprenentatge de valors, de  coneixements, d’hàbits de vida  saludables, així com, la formació de futurs tècnics esportius d’esquí o snow.

A totes les categories es treballen amb objectius  i metodologies diferents d’acord amb les edats  i capacitats de cada etapa evolutiva, sempre pensant en reforçar les potencialitats de cada grup, amb la finalitat  d’anar millorant com a esquiadors.

El Club aposta pel món de la recreació i de la competició, amb calendaris, horaris  i activitats adaptades a cada servei, intentant oferir un ampli ventall de possibilitats per a tota la família, i nivells. En aquest sentit, el Club disposa de serveis per esquiadors més experimentats i polivalents en format de Camps, en caps de setmana o en períodes per Nadal o Setmana Santa sota reserva.

Les adversitats meteorològiques poden afectar la realització dels diferents serveis, i en certes ocasions es poden anul·lar per estació tancada. En aquests casos, en cas que fes falta, es recuperaran algunes hores dins del calendari de cada servei, amb un increment horari que serà notificat a els socis afectats.

Tots els grups estan supeditats a un mínim de persones per tal de consolidar el servei contractat, i es facilitarà la informació pertinent en cas de suspendre l’activitat.

 

 

Descobreix la teva CATEGORIA

Baby (debutant)     fins als 6 anys

Pre-Alevins     5- 7anys

Alevins  I -II     8-9  i 10-11 anys

Infantils I – II     12-13 i 14-15 anys

Juvenils     16-20 anys

Màsters     >21  anys

Més imatges…

El Club ofereix altres activitats gratuïtes d’entrenament, de preparació de material, de condicionament físic i altres activitats relacionades amb el món de la neu o bé del món de l’esquí de competició. Tot plegat ens ajuda a realitzar una programa complet per la formació dels futurs esquiadors i les seves famílies:

 • Sessions físiques durant la temporada
 • Xerrades i tallers de material, reparació i seguretat en muntanya hivernal
 • Cursa i Gimcana Social del Club
 • Festa social del Club

 

boi-taull-4

El Programa de tecnificació del club GER-CES, està dirigit a nens de 8 a 20 anys, que volen viure la vessant més esportiva de l’esqui i gaudir d’ experiències amb altres infants i joves gràcies a la pràctica i entrenament d’aquest esport.

Els continguts es fonamenten en una millora tècnica i tàctica del esquí, amb una programació ajustada a cada etapa de creixement i categoria,  amb objectius de competició adaptats a cada grup i motivació individual del esquiador.

Les adversitats meteorològiques poden afectar la qualitat dels entrenaments, i en certes ocasions es poden anul·lar per estació tancada, en aquestes situacions extremes es podran realitzar activitats complementàries sota previ avís de 12 a 14h.

Per tal de mantenir la seguretat dels nostres esquiadors, és obligatori l’ús del casc homologat (FIS per Infantils) i la protecció dorsal (tortuga), i en cas d’entrenament a traçat les proteccions corresponents (tibials i bocal), i recomanable el mono de competició per entrenaments en traçat i competicions oficials.

Durant la temporada s’establirà un seguit de competicions, amb proximitat al territori, del circuit de Catalunya i d’altres en categories superiors a nivell nacional si així s’escau. El Club posa a la disposició dels corredors el transport a les curses, així com la gestió i el acompanyament durant la sortida. Cal però, que cada família del corredor notifiqui que vol ser inscrit a la cursa per correu electrònic a gerces@clubger.cat quan es sol·liciti.

En cas de competir a nivell federatiu, per Lliga Catalana o Interclubs, caldrà aportar un certificat mèdic al Club, juntament amb la inscripció o petició de la llicència de corredor.

 

PROGRAMA

De 9:30h a 14hCALENDARI TECNIFICACIO

CAPS DE SETMANA I FESTIUS

Punt de trobada davant cafeteria

 

Tecnificació Esquí                            905 €

Categories: Alevins I-II,  Infantils I-II i Juvenils

(El nivell d’esquí determina l’accés al servei)

Entrenaments de suport    

Mínim  5 corredors

4 hores    22€ (per alumne)

 

LLIGUES DE COMPETICIÓ

Lliga Catalana (Nivell Federatiu)

Lliga Interclubs (Nivell Federatiu)

Lliga Pirineus (Nivell escolar)

 

 

Obligatori llicencia de corredor (excepte Lliga Escolar Pirineus)

Obligatori certificat mèdic per competició federativa

Obligatori les proteccions.

Opcional mono de competició del Club

Aquest programa, està dirigit a nens de 5 a 18 anys, que volen viure l’esquí com esport i gaudir d’experiències amb altres infants i joves gràcies a la seva pràctica amb un alt volum d’hores per temporada.
Els continguts es fonamenten en una millora tècnica del esquí sense deixar de banda la diversió, amb una programació ajustada a cada grup, que a través de diferents tipus d’activitats i entrenaments amb referències aconseguiran incrementar el nivell d’esquí dels alumnes.
Amplia diversitat d’activitats per assolir un nivell complet en la disciplina d’esquí, com gimcanes, jocs a la neu, esquiar en traçat o participar en curses i competicions a l’estació.
Si ho volen podran participar a competicions de nivell local, incrementant experiències.

 

C0 Esqui:  3 hores diàries.

És un servei molt ampli, amb tots els caps de setmana de la temporada que ens ofereix la possibilitat de treballar amb molta continuïtat, afavorint l’aprenentatge dels esquiador de manera ràpida. La flexibilitat de calendari, amb  tots els caps de setmana, fa  pels fanàtics de l’esquí una gran selecció.

Iniciat a la competici0:  3,5 hores diàries

Servei de quinzena alterna, amb alta concentració horària, per aquells que no disposen de tots els caps de setmana, però volen aprofitar de manera més intensa l’esquí e iniciar-se a entrenaments en traçat i a les competicions , fet que afavoreix l’aprenentatge.

 

PROGRAMAcalendari1

C0_esqui

De 10h a 13h

TOTS ELS CAPS DE SETMANA

Punt de trobada al pla del Jardí de Neu

 

Esquí C0     585 €

Categories: Pre-Alevins, Alevins I-II, Infantils I-II,  Juvenils

 

 

iniciacompeticio

De 9:30h a 13h

QUINZENES

Punt de trobada davant cafeteria principal

 

Quinzena Inicia’t    475 €

Categories: Pre-Alevins, Alevins I-II,  Infantils I-II,  Juvenils

El programa de recreació del Club està dirigit per a nens, joves i adults, amb calendari i horaris diferents segons cada servei,( C2, C3 i C4 i Preparació de Proves d’accés TD1).

Els més petits principiants disposen d’un servei anomenat Baby, dirigit a debutants de 3 a 6 anys, on es treballa amb personal especialitzats en edat infantil, que mitjançant el joc, aconseguiran  descobrir el material, el medi i el lliscament sobre la neu, gaudint de les  primeres experiències amb l’esqui per aquells que encara no s’han iniciat a l’esquí. Per la resta de categories, es persegueix una millora de la tècnica i habilitats dels esports d’hivern adaptats a diferents nivells de cada grup.

 

PROGRAMA C2/C3/C4

c2

 

Servei quinzenal de dissabtes i diumenge, pensat per acumular hores de pràctica per viure tots els mesos de la temporada a pistes.

De 10h a13h

Punt de trobada al pla del Jardí de Neu CALENDARI RECREACIO

 

C2 Esquí                                   430 €

C2 Baby (debutant)                 509 €

C2 Màsters                               485 €

 

Categories: Baby, Pre-Alevins, Alevins I-II,  Infantils I-II,  Juvenils i Màsters

 

 c2 proves

 

Dirigit pels joves esquiadors que volen preparar-se les proves d’accés al Tècnic Esportiu d’esquí alpí de 1er nivell.

De 10h a13h

Punt de trobada al pla del Jardí de Neu

12 dies per temporada (fins el 25 de febrer)

 

Categories: A partir de 16 anys

 

c3 c4


Servei d’un dia per quinzena, que ofereix la possibilitat de fer un tast del món de la neu per aquells que no tenen tanta disponibilitat.

De 10h a 13h

Punt de trobada al pla del Jardí de Neu

 

C3  C4 Esquí                         278 €

C3  C4 Baby (debutant)       300 €

C3  Snow                             300 €

 

Categories: Totes excepte Màsters (Adults) 

Un format diferent, pensat per gent diferent, que busquen molt més que esquiar. Els camps volen oferir una altre versió del esquí, en un format més reduït que permet molta flexibilitat en calendari i modalitats. Els participants interessats caldrà que facin reserva prèviament a l’Escola d’esquí o bé per correu electrònic a gerces@clubger.cat

Aquest camps estan dirigits per a esquiadors experimentats, que busquen la comoditat i seguretat de l’acompanyament d’un professional per arribar de gaudir de noves experiències i sensacions en la neu.

 

CAMP FREESTYLE                              

La vessant més creativa  de totes les modalitats, on busquem un  aprenentatge progressiu, on el control de la seguretat  i la diversió amb els companys són els valors principals. Es treballa a l’snowpark i per la resta de l’estació aprofitant totes les possibilitats.

De 10.30h a 13.30h

A partir de 12 anys

Preu per setmana: 150€

 

Setmana de Nadals: del 27 al 31 de desembre 2017

Setmana de Reis: del 2 al 6 de gener del 2018

Setmana Santa: del 28 de març a l’1 d’abril de 2018

Sol licita informació i fes reserva prèvia

 

CAMP ESQUI DE MUNTANYA    

Dirigit a esquiadors amb ganes de descobrir aquesta modalitat sobre esquis de muntanya, amb l’acompanyament d’un Guia d’Alta Muntanya. Noves tècniques i continguts,  noves baixades i noves vistes del meravellós entorn, són els trets diferencials d’aquest servei.

A partir de 18 anys

Sol licita informació i fes reserva prèvia amb 15 dies d’antelació

 

CAMP FREERIDE    

Per a esquiadors experimentats, que no es conformen només amb la pista i busquen noves sensacions entre la neus pols.  Identificar les línies segures, les millors orientacions, i perfeccionar la tècnica fora pista son els objectius d’aquest servei.                              

A partir de 16 anys

Sol licita informació i fes reserva prèvia amb 15 dies d’antelació

Uniformitat obligatòria del Club per tots els usuaris excepte màsters (adults), proves d’accés TD1 i qualsevol dels camps.

Lloguer d’Anorac, pantaló i folre polar: 60 € + fiança de 60 € ( que es retornarà amb la devolució de la uniformitat)

*Tecnificació: lloguer de mono de competició: 50€ (opcional)                                                      

 

Entrega de la uniformitat:                    

Lloc:   Oficines GER. (Av. Victoriano Muñoz s/n. El Pont de Suert

( sobre el supermercat Plusfresc)    

Dates: El 25 de novembre 

El 1 i 2 de desembre             

            El 8 i 15 de desembre

Horaris: de 18:30 a 20:45h                                                                        

Forma de pagament per recollir l’ uniforme:

 • Transferència al c. corrent del CLUB ES20 2100 0159 7902 0014 1203 abans de l’entrega del l’uniforme indicant nom.
 • Pagament efectiu o visa el mateix dia de recollida de l’ uniforme.

Reglament Intern –  Uniformitat del Club

Tots els  socis del club han de disposar d’una assegurança personal d’accidents abans de començar els serveis. El Club ofereix la seva tramitació en diferents modalitats i preus:

 1. TARGENEU per la Federació catalana d’esport d’Hivern(FCEH)

Assegurança de lleure mundial pels esports d’hivern de la FCEH, Esquí de Muntanya, Tir amb arc i amb rescat, primera cura, i fora pista dins del marc de les instal·lacions. També Assegurança Europea per altres activitats esportives. Cobreix de l’1 de juny del 2017 al 31 de maig del 2018.

PREUS 2017-2018

TN Individual adult: 60 €

TN Infantil (menors de 16 anys): 39 €

TN Familiar 3 membres: 132 € (màxim 2 adults, entenent com a adult els majors de 18 anys).

TN Familiar 4 membres: 144 € (màxim 2 adults, entenent com a adult els majors de 18 anys). A partir del 4t membre és gratuït.

NOTA: Les persones que facin els 18 anys en 2018 es consideren adults.

COBERTURES

– Consulteu les cobertures en AQUEST ENLLAÇ

 1. LLICENCIES per corredors per la Federació catalana d’esport d’Hivern(FCEH)

LLICÈNCIA ESTATAL DE NEU: 225 €.

Lliga Catalana d’Infantils i Juvenils, Copa d’Espanya i fora de l’estat espanyol.

LLICÈNCIA CATALANA DE NEU: 144 €.

Lliga Catalana d’Alevins i per Lliga Catalana d’Interclubs (Infantils i Juvenils)

COBERTURES

– Consulteu les cobertures en AQUEST ENLLAÇ

 1. ASSEGURANÇA ACCIDENTS ESPORTIUS UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya)

Assegurança que només dona cobertura en cas de fer una activitat dirigida esportiva, amb el acompanyament o guiatge d’una Tècnic Esportiu titulat, és a dir només estem assegurats durant les hores de curset. No serveix per competicions de la Federació Catalana d’Esport d’Hivern, nomes per la Lliga Escolar Pirineus del Consell de l’Esport Català.

És per aquest motiu recomanem tenir de forma paral•lela  la assegurança que ens ofereix la estació d’esquí de Boi Taüll o d’altres modalitats per estar coberts la resta d’hores fora de curset del Club.

Preu:  6 euros de setembre 2017 a setembre 2018 (menors de 18 anys).

FORMES DE PAGAMENT

 • En efectiu o amb targeta: A les oficines de l’Escola d’Esquí Vall de Boí a peu de pistes, abans del 28 de febrer de 2018.
 • Pagament únic : Abans de l’1 de desembre de 2017

(Per transferència al C.C CLUB ES20 2100 0159 7902 0014 1203)

 • Domiciliació bancària: Els rebuts es passaran del 5 al 10 de cada mes.
 • Fraccionament en efectiu o en domiciliació bancària:
 • 2 Pagaments ( Gener/ Febrer)
 • 3 Pagaments ( Desembre/Febrer/Març). Per tecnificació i C0, i per la resta de serveis que tinguin 2 o més inscrits al Club.

 

 

DESCOMPTES

Per gaudir de qualsevol dels descomptes, caldrà  presentar tota la documentació i la inscripció abans del 27 de novembre del 2017:

Descomptes escolaritzats a la Ribagorça:

 • 10% descompte

Descomptes pagaments:

 • 5% descompte per pagament únic abans del 1 de desembre

Descomptes familiars:

 • 5% de descompte per 3 o  més alumnes inscrits per família.
 • 5% Famílies Nombroses (cal presentar el carnet acreditatiu)

Descomptes no acumulables.

Aquells que s’inscriguin després del 27 de novembre, tindran un recàrrec al preu del servei, que s’aplicarà  als  dies  reals  que es contractin:

 • Un 10% de recàrrec fins el 22 de desembre
 • Un 15% de recàrrec a partir del 23 de desembre

Tots els descomptes es faran efectius en l’últim rebut bancari. En cas de pagament en efectiu, en l’últim pagament  a l’escola d’esquí.

 • És obligatori tramitar una assegurança d’accidents personal o llicència de corredor abans de començar el primer dia de temporada.
 • És obligatori l’ús del casc i recomanable les proteccions a l’esquena. En cas de competició, obligatori les proteccions per entrenar i competir (segons indicacions entrenadors).
 • Tots el grups estan supeditats a un mínim de persones per consolidar l’activitat. En cas que l’activitat no pugui efectuar-se, els hi comunicarem personalment amb anterioritat.
 • És obligatòria la uniformitat oficial del Club, excepte en adults i camps. Consulta el reglament intern de l’equipació AQUÍ
 • Cal ser soci del Club GERCES. El cost per família és de 35€ per temporada d’esquí.
 • El Club no es responsabilitza de les males condicions meteorològiques, però si s’escau per alt volum d’hores perdudes, es realitzaran recuperacions d’hores en dies
 • El mal comportament durant els serveis, en el desplaçaments a curses o en activitats, serà motiu per poder penalitzar si escau, segons la direcció tècnica del Club.
 • Els desplaçaments a les curses o les activitats seran fixats pel Club amb anterioritat, així com tots els aspectes tècnics i logístics de la sortida o activitats, serà decisió dels entrenadors.

Reglament Intern Codi de conducta

Instruccions per fer la inscripció:
1. Descarrega la inscripció al teu ordenador
2. Emplena la primera pàgina amb dades generals familiars, i per cada alumne inscrit, emplena la segona pàgina.
3. Un com emplenada, cal fer – Guardar com- indicant el nom de la familia i alumne respectivament.
4. Enviar per correu electrònic a gerces@clubger.cat, juntament amb el reguard de pagament, per aquells que trieu el pagament únic.

 

Inscripció 2017-2018

Inscripcio Familiar Pag1

Inscripcio Alumne Pag2

 

CONTACTE:

Club d’esquí GERCES: gerces@clubger.cat

Telf. 646112083

Informació a www.escolaboitaull.com i www.clubger.cat

Idioma »
WordPress Themes